Fan van FC Dordrecht
Nieuws

Voorbeschouwing FC Dordrecht - NAC Breda

Ook voor FC Dordrecht gaat het vanavond weer beginnen. De eerste competitiewedstrijd van het seizoen 2023/2024. In eigen huis is dan NAC Breda te gast.

Feitje
Sinds 2010 speelde de Schapekoppen elf van de dertien wedstrijden op de eerste speeldag van de KKD thuis. Dat is het meeste van alle andere KKD ploegen. Overigens won FC Dordrecht er maar twee. Morgen dus een kans om er drie van te maken en zo met een goede start te beginnen aan het nieuwe voetbalseizoen!

NAC Breda
Onze gasten uit Breda kende een sterke transferperiode. Zo werden er zes spelers binnen gehaald. Dominik Janosek, Clint Leemans, Boy Kemper, Tein Troost Jan van den Bergh & Matthew Garbett hebben de overstap naar de Keuken Kampioen Divisie club gemaakt.

De voorbereiding van onze gasten uit Breda verliep wisselvallig. Zo werd er met 2-0 & 3-2 gewonnen van Excelsior Rotterdam & OFI. Maar er werd ook met 2-3 & 1-2 verloren van RKC Waalwijk & Mamelodi Sundowns.

 

Vorig seizoen

Vorig seizoen verloren de Schapekoppen tweemaal van NAC Breda. Zo werd er in eigen huis kansloos verloren met 0-3. Dit seizoen hopen we het recht te zetten!