Fan van FC Dordrecht
Nieuws

Voetbalwedstrijd tussen MVV Maastricht en FC Dordrecht abrupt gestopt wegens incident op de tribune!

De voetbalwedstrijd tussen MVV Maastricht en FC Dordrecht werd abrupt gestopt in de 82e minuut vanwege een medisch incident op de tribunes. Het spel was al goed begonnen met Suray die een doel scoorde in de vijfde minuut, dankzij een assist van Seydoux, tot vreugde van de bezoekende supporters. In de eerste tien minuten had Dordrecht de bal in hun bezit. Na wat onzekerheid van de doelman na een pass van Ilias Sebaoui kwam FC Dordrecht zelfs op een 0-2 voorsprong met een eigen doelpunt door Mathis en Matthys.

Ongeveer een kwartier in de wedstrijd kreeg Léo Seydoux een klap in zijn gezicht, maar hij kon de wedstrijd zonder problemen voortzetten. De eerste 20 minuten gingen FC Dordrecht comfortabel door, terwijl MVV Maastricht slechts af en toe gevaarlijk leek. In de 30e minuut miste Ilias Sebaoui een kop na een goede voorzet van Dylan Mbayo. In de 35e minuut scoorde MVV, dankzij een vrije trap van Bryan Smeets op Mart Remans, hoewel het doelpunt werd ongeldig verklaard voor buitenspel. Shiloh ’t Zand kreeg gele kaarten voor twee handspielfouten. Voor de rust van de eerste helft wist Ilias Sebaoui de score op 0-3 te zetten en Dylan Mbayo ontving ook een gele kaart.

Na de pauze werd Jari Schuurman geïntroduceerd na wekenlange blessure. Shiloh ’t Zand werd vervangen. Marco Kleine gaf Dylan Mbayo een zware tik op de enkel, maar kreeg daarvoor geen straf. John Hilton schoot prachtig op doel na een korte solo-run, terwijl Matthys van MVV deze keer wel de bal kon stoppen. Luca Plogmann maakte een mooie redding op een kopbal van Remans. MVV's Livramento scoorde onverwachts, hoewel Dordrecht na dat doelpunt nog aanviel, maar hun energie leek af te nemen. Daarna volgde er een pauze vanwege onrust op de tribunes. Na ongeveer tien minuten ging het spel verder, maar dit duurde niet lang. De wedstrijd werd weer onderbroken toen een supporter van MVV Maastricht vanaf de tribunes viel. Uiteindelijk werd na 45 minuten besloten om de wedstrijd te stoppen. Iedereen bij FC Dordrecht wenst de supporter veel kracht toe.