Fan van FC Dordrecht
Nieuws

Stichting Ambulancewens Nederland.

Stichting Ambulance Wens Nederland is een groep van 270 medisch geschoolde vrijwilligers die dagelijks gratis laatste wensen vervullen van immobiele (mensen die afhankelijk zijn van ambulancevervoer) terminale patiënten met behulp van speciaal daarvoor ontwikkelde ambulances.

De naam ” Stichting Ambulance Wens Nederland” komt voort uit het idee om de laatste wens van terminale patiënten te vervullen met behulp van vrijwilligers en een wensambulance. De stichting is opgericht op 5 maart 2007. De stichting beschikt over vijf eigen wensambulance en een vakantiehuis in de bossen van Beekbergen. Zo kunnen ze- onder begeleiding van professioneel ambulance personeel- patiënten met een levensbedreigende ziekte en een korte levensverwachting bijstaan in het vervullen van mogelijk één laatste wens. Dit alles zonder dat de patiënt of diens naasten financieel iets hoeven bij te dragen.

Omdat er maar één wens de laatste kan zijn en ze die graag aan iedere patiënt gunnen, helpen ze iedere patiënt maar één keer met hun wensambulance! En daarom steunen wij en de onderstaande ondernemers vanuit https://www.fanvanfcdordrecht.nl/, dit initiatief!! Klik hier om te doneren!"

Logo-LvLeer

Leo van Leer security
Valeriusstraat 32
3314 WS Dordrecht
https://lvleer.nl/

Logo-RSN-Menk---2

RSN Menk
Maxwellstraat 59
3316 GP Dordrecht
https://www.rolluikenservice.nl/

Logo-Vakgarage-CCS

Vakgarage CCS
Galvanistraat 45
3316 GH Dordrecht
https://www.vakgarageccs.nl/

Logo-CK-Kozijnen _1_

CK Kozijnen B.V.
Planckstraat 7
3316 GS Dordrecht
https://www.ckkozijnen.nl/