Fan van FC Dordrecht
Nieuws

Opmerkelijke strijd in de Keuken Kampioen Divisie: FC Dordrecht neemt het op tegen Jong PSV

 

FC Dordrecht zal maandag om 20:00 uur spelen op de PSV Campus "De Herdgang", met als doel de drie punten mee naar huis te nemen. Ze staan momenteel op de 6e en 16e plek, deze wedstrijd is van belang voor de schapenkoppen voor een plaats in de playoffs en voor de derde periode.

Jong PSV

De jongeren van PSV beleven een wisselvallig seizoen. Het team van Wil Boessen heeft in hun laatste 5 wedstrijden 5 punten behaald, waarvan 3 tegen FC Emmen en een tegen MVV & Willem II. Er is een specifieke Jong PSV speler, Jevon Simons, op wie het team van Michele Santoni moet letten. Hij is een van de acht spelers die dit kalenderjaar direct betrokken zijn geweest bij vijf KKD-doelpunten (4 doelpunten, 1 assist).

FC Dordrecht

Onze schapenkoppen beleven een voorbeeldig seizoen. Ze wonnen met 1-0 van VVV-Venlo in hun laatste wedstrijd (lees hier de nabeschouwing), en hebben in hun laatste 5 wedstrijden 7 punten verzameld. We hebben het ook goed gedaan in deze derde periode: na zeven gespeelde wedstrijden staan we slechts 3 punten achter op nummer één FC Groningen, waardoor we mogelijk periodekampioen kunnen worden. Een andere opwindende statistiek: onze mannen verzamelden dit seizoen 43 punten in de Keuken Kampioen Divisie, meer dan in acht van hun voorgaande tien seizoenen op het tweede niveau! Het ziet er dus gunstig uit voor FC Dordrecht!

Vorige ontmoeting

Eerder dit seizoen werden we overklast door Jong PSV, met een thuisnederlaag van 4-1.

Scheidsrechter

Laurens Gerrits zal de wedstrijd leiden. Assistents zijn Westhof & Rasch. De vierde official van de avond is de Duitser, Drost.