Nieuws

Op zoek naar revanche in het Rat Verlegh Stadion

Vrijdag speelt FC Dordrecht de uitwedstrijd tegen NAC Breda. Na twee teleurstellende nederlagen tegen Willem II en VVV-Venlo, zullen de Schapekoppen op zoek gaan naar revanche in het Rat Verlegh Stadion.

FC Dordrecht

De ploeg van Michele Santoni hoopt in Breda het nare gevoel van vorige week weg te spoelen. FC Dordrecht won de laatste twee uitwedstrijden tegen NAC. Vorig seizoen eindigde de wedstrijd in 1-2 door een goal in de blessuretijd van Sergio Tremour. Ook de editie daarvoor sloegen de Schapekoppen toe in de absolute slotfase. Toen gingen de Dordtenaren met de drie punten naar huis door een doelpunt in de 97e minuut van Richie Musaba.

NAC Breda

NAC Breda zit in een wisselvallige periode. De ploeg van nieuw aangestelde trainer, Peter Hyballa heeft in de laatste 5 wedstrijden, 2 keer gewonnen en 3 keer verloren. Afgelopen maandag werd er nog met 4-1 verloren van Jong FC Utrecht en was de ploeg uit Breda kansloos.

Supporters

FC Dordrecht zal in Breda gesteund worden door ongeveer 200 uitsupporters. De steun van de supporters zal nodig zijn tegen de huidig nummer elf van de Keuken Kampioen Divisie. Bij een overwinning kan FC Dordrecht het gat met NAC Breda verkleinen naar vijf punten.

Arbitrage

De wedstrijd zal onder leiding staan van scheidsrechter Laurens Gerrets. Stefan de Groot en Jordi Been zullen hem daarbij assisteren, de vierde official is Thomas Hardeman.