Fan van FC Dordrecht
Nieuws

Malse nieuwe baan voor Melvin Boel!

 

Feyenoord's jeugdopleider Melvin Boel heeft een frisse uitdaging gevonden bij FC Dordrecht. De Schapenkoppen hebben hem vastgelegd voor de komende twee seizoenen als hoofdtrainer.

Boel neemt de plek in van Michele Santoni, die na drie jaar Dordrecht vaarwel zegt voor een avontuur bij de Italiaanse club Triestina. Voor de 37-jarige Boel wordt het zijn eerste klus als eindverantwoordelijke. De afgelopen jaren leidde hij de Onder 21 van Feyenoord, met dit seizoen de bekerzege en voorjaarstitel op zak.

Bij Dordrecht hoopt Boel de aanvallende speelstijl voort te zetten waar het publiek de afgelopen jaren zo van genoot. "Zij speelden echt lekker voetbal met mooie resultaten. Dat past helemaal bij mij", glundert Boel. "De plannen en energie van de club spraken me enorm aan."

De jonge oefenmeester volgt zo in Rotterdam de voetsporen van Pascal Bosschaart, die vorig jaar nog zijn assistent was in Dordrecht. Bosschaart pakt nu de taken van Boel over bij Feyenoord Onder 21.

Dordrecht-baas Hans de Zeeuw is in zijn nopjes met de krachtenbundeling: "Melvin's energie spat ervan af. Met zijn achtergrond is hij klaar voor deze stap naar het betaalde voetbal. We kunnen de lijn van attractief voetbal bij Dordrecht zo mooi voortzetten."