Fan van FC Dordrecht
Nieuws

Feyenoord contracteert Devin Haen en leent hem uit aan FC Dordrecht

 

Feyenoord heeft de 20-jarige spits Devin Haen aangetrokken van De Graafschap. De Rotterdamse club heeft hem direct uitgeleend aan FC Dordrecht. Haen ondertekende een contract tot 2026, met een optie voor nog een seizoen.

Mark Ruijl, Head of Global Football bij Feyenoord, zegt: "We volgen Devin al een tijd. Ondanks zijn jonge leeftijd heeft hij al ruime ervaring in de Keuken Kampioen Divisie. We zijn blij dat hij voor ons heeft gekozen en zich via FC Dordrecht verder kan ontwikkelen."

Haen is enthousiast over zijn transfer: "Dit is een geweldige kans om mijn carrière vooruit te helpen. Ik ben trots op mijn contract bij Feyenoord en heb vertrouwen in hun plannen. Ik kijk ernaar uit om komend seizoen veel speeltijd te krijgen bij FC Dordrecht."

De in Winterswijk geboren aanvaller begon bij amateurclub RKZVC en speelde sinds 2013 voor De Graafschap. Daar doorliep hij de jeugdopleiding en debuteerde op 17-jarige leeftijd in het eerste elftal. In totaal speelde Haen 83 officiële wedstrijden voor de Doetinchemse club.