Fan van FC Dordrecht
Nieuws

FC Dordrecht verwelkomt twee nieuwe aanwinsten

 

FC Dordrecht heeft haar selectie versterkt met twee 22-jarige spelers: Reda Akmum en Joep van der Sluijs. Beide talenten hebben met onmiddellijke ingang een contract getekend bij de club.

Reda Akmum, een linksbenige centrale verdediger, is al begonnen met trainen bij het eerste elftal. Voorheen behoorde hij tot de veelbelovende jeugd van FC Utrecht, maar zijn ontwikkeling werd geremd door blessures. Technisch directeur Mark Ruijl ziet echter nog steeds veel potentieel in Akmum: "Ondanks zijn blessureleed in de afgelopen twee jaar, bewonderen we Reda's vastberadenheid om terug te keren naar topniveau. We bieden hem graag de kans om zijn carrière nieuw leven in te blazen."

Joep van der Sluijs, afkomstig uit de O21-selectie van Feyenoord, versterkt het middenveld van FC Dordrecht. Hij tekende een tweejarig contract met een optie voor nog een seizoen. Van der Sluijs is een veelzijdige speler die zowel centraal als op de flanken uit de voeten kan.

Ruijl is enthousiast over de komst van Van der Sluijs: "Joep heeft zich het afgelopen seizoen uitstekend ontwikkeld bij Feyenoord O21, waar hij een sleutelrol speelde in het team dat zowel de competitie als de beker won. Dankzij onze goede relatie met Feyenoord hebben we hem kunnen aantrekken."

Met deze aanwinsten hoopt FC Dordrecht haar selectie te versterken voor het komende seizoen.