Fan van FC Dordrecht
Nieuws

FC Dordrecht uit naar Jong PSV

Komende vrijdag stappen de Schapekoppen voor de laatste keer dit seizoen de bus in voor een reis naar Eindhoven. Een wedstrijd tegen de Jong PSV is de laatste die op het programma staat. De aftrap op de Herdgang is om 20.00 uur, de scheidsrechter van dienst is Luuk Timmer.

Jong PSV staat twaalfde op de ranglijst. Vijf plekken hoger dan FC Dordrecht, maar het verschil is slechts vijf punten. Het duel eerder dit seizoen in Dordrecht eindigde in 1-1. Dordt won zijn laatste twee wedstrijden en kan met een overwinning komende vrijdag nog in punten gelijk komen met de huidige nummer 13, Almere City. Plek 15 is het hoogdt haalbaar.

Jong PSV is de afgelopen vier wedstrijden ongeslagen (één overwinning, drie gelijke spelen). De Eindhovenaren hebben het beste doelsaldo en de meeste gescoorde goals van alle ploegen uit het rechterrijtje. De man aan Eindhovense zijde om in de gaten te houden is groot aandeelhouder van de 60 gemaakt doelpunten dit seizoen; Johan Bakayoko. Hij kwam al 17 keer tot scoren en gaf 9 assists.