Fan van FC Dordrecht
Nieuws

FC Dordrecht ondersteunt EQUO's duurzame initiatief met herbruikbare bekers en rietjes

 

EQUO heeft een nieuwe reeks van wegwerpartikelen ontwikkeld om bij te dragen aan een wereld zonder plastic. Deze lijn stelt een nieuwe standaard op het gebied van duurzame disposables met een hoge kwaliteit. Ze zijn ideaal voor de horeca, catering en evenementen. Het assortiment bestaat uit producten zoals rietjes, wegwerpservies en koffiebekers, die gemaakt zijn van koffiedik en suikerriet.

De herbruikbare bekers van EQUO, onlangs gelanceerd in het M-Scores stadion, hebben al succesvol bijgedragen aan het verminderen van afval bij wedstrijden. Met de toevoeging van EQUO's duurzame rietjes wordt het scala aan milieuvriendelijke opties voor fans verder uitgebreid.

Thomas Bakker licht toe: De samenwerking met FC Dordrecht biedt ons de gelegenheid om in de regio het bewustzijn van duurzame alternatieven te verhogen. Bovendien hebben we een passie voor voetbal en dragen we graag bij aan de gemeenschap.

Ook Soufiane Haddad is enthousiast over de samenwerking: We zijn blij om samen te werken met EQUO en hun duurzame rietjes te introduceren bij onze thuiswedstrijden en andere evenementen. Dit project sluit perfect aan bij onze visie van Energiek Dordt.