Fan van FC Dordrecht
Nieuws

FC Dordrecht gewonnen van Jong PSV en nu op vierde plek

Op maandagavond stonden de jonge spelers in de Keuken Kampioen Divisie in de schijnwerpers, met wedstrijden van Jong AZ, Jong Ajax, Jong PSV en Jong FC Utrecht. Het was echter geen succesvolle nacht voor deze reserveteams, die allemaal verlies leden.

Jong PSV had onder hun team Armel Bella-Kotchap, die gehuurd is van Southampton. Ze stonden tegenover FC Dordrecht, die op papier de sterkere zijde waren en zesde staan ​​in de competitie. Ondanks dit leek het gastteam, dat zestiende staat in het klassement, de meer dreigende partij. Jesper Uneken miste voor de pauze met name verschillende grote kansen.

In de tweede helft bleef de thuisspelende ploeg kansen verspillen om op voorsprong te komen. Ze moesten uiteindelijk boeten voor hun verspilling door twee invallers van Dordrecht. In de 81e minuut zette Korede Osundina Shiloh 't Zand op met een doorgaande bal, die gemakkelijk het openingsdoelpunt binnenschoot voor 0-1.

In de extra tijd had nieuwkomer Dantaye Gilbert twee kansen om gelijk te maken, maar helaas faalde hij in het scoren. Dordrecht sprong dankzij de overwinning naar de vierde plaats in de competitie, gelijk in punten met De Graafschap maar met een beter doelsaldo.