Fan van FC Dordrecht
Nieuws

FC DORDRECHT EN GOODFUTURE GAAN SAMENWERKEN

Een samenwerking tussen het betaald voetbal, onderwijs, wetenschap, bedrijfsleven, gezondheidszorg, overheid en maatschappelijke organisaties. Met de verbindende kracht van een volkssport willen wij samen nieuwe energie creëren in Dordrecht en Drechtsteden.

Leon Vlemmings, innovatiemanager FC Dordrecht: “Tijdens het eerste gesprek met Remco Dupuis, directeur van Goodfuture hadden wij direct een klik. Met Goodfuture (prachtige bedrijfsnaam) komt er weer een nieuwe, sterke partner in ons Energiek Dordt platform die ook een waardevolle bijdrage levert om samen nieuwe energie te creëren. Goodfuture verduurzaamt namelijk het bedrijfskledingpakket van bedrijven en organisaties. Zij richten zich op fair workwear en zien het belang van samenwerken om de gezamenlijke opgaven zoals duurzaamheid in Dordrecht en Smart Delta Drechtsteden te realiseren.”

Remco Dupuis, directeur Goodfuture: “Goodfuture steunt het duurzame initiatief vanuit Energiek Dordt van harte en is enorm blij hier als intrinsiek gemotiveerde partner uit de Drechtsteden onderdeel van te zijn. Met onze ruime en representatieve collectie duurzame en circulaire bedrijfskleding dragen wij dagelijks bij aan het MVO-beleid van organisaties in heel Nederland. Bedrijfskleding gemaakt onder goede, gecontroleerde arbeidsomstandigheden en geproduceerd uit duurzame/circulaire grondstoffen, aangevuld met een complete retourlogistiek van oude bedrijfskleding zal door het partnerschap met Energiek Dordt nog sneller zijn weg vinden binnen de Drechtsteden. Wij delen onze kennis over duurzaam en circulair ondernemen graag met andere partners en hopen van elkaar te kunnen leren: samen op weg naar een goede toekomst!”

Goodfuture participeert ook in de Eerste klimaatneutrale wedstrijd in het Nederlands Betaald Voetbal

Met deze collectieve challenge willen wij door samenwerking, duurzaamheidsdoelen versnelt realiseren. Voor de club, de stad en de regio. Wij vinden het belangrijk om hiermee aandacht te vragen voor het klimaat en de toekomst voor onze kinderen. De spelers van FC Dordrecht zullen daarom het veld opkomen in een duurzame hoodie van Goodfuture, met onze collectieve ambitie om ‘Samen nieuwe te energie creëren’.