Fan van FC Dordrecht
Nieuws

FC Dordrecht domineert maar stuit op sterke verdediging van FC Eindhoven

De wedstrijd eindigde in een gelijkspel tegen een defensief FC Eindhoven. FC Dordrecht domineerde de hele wedstrijd. Het eerste schot op doel werd gelost in de tweede minuut van de wedstrijd, helaas werd deze gered door de keeper van Eindhoven. In de twaalfde minuut kreeg Dordrecht een voordeel na een overtreding, maar wist dit niet te benutten. De bal vond zelfs zijn weg naar het andere eind van het veld. Luca Plogmann maakte een geweldige redding! Shiloh 't Zand had een prachtige kans om de score op 1-0 te brengen, maar de bal stuitte tegen de dwarsligger.

Op de Krommedijk in de 34ste minuut was er totale verwarring. Het leek erop dat Rene Kriwak had gescoord. Er was gejuich van het publiek en de goal muziek, maar het spel ging door. Niemand kon precies zien wat er was gebeurd. Dordrecht bleef kansen krijgen, maar de bal weigerde gewoon het doel in te gaan. De eerste helft eindigde in een patstelling.

John Hilton werd na de pauze vervangen door Elso Brito, en de tweede helft was een voortzetting van de eerste. Dordrecht bleef domineren en herhaalde de gemiste kansen. Er werd gezegd dat Mbayo in het strafschopgebied werd neergehaald, maar hij kreeg geen penalty, wat tot verontwaardiging leidde bij de Krommedijk. Kriwak werd in de 59e minuut vervangen door Korede Osundina. Niet lang daarna schoot Sebaoui een 45-yard schot net zoals we zagen in de uitwedstrijd tegen ADO. Het spectaculaire schot werd echter overgetikt door de keeper.

In de 76ste minuut werden Dylan Mbayo en Talent van de derde periode Shiloh 't Zand vervangen door Adrian Segecic en Rocco Shein. In de 82e minuut raakte Antef Tsoungui geblesseerd, in eerste instantie leek het erop dat hij kon door spelen maar hij kon niet verder en werd twee minuten later vervangen door Joey de Bie. De wedstrijd bood niet veel meer, ondanks de kansen en potentieel werden er geen doelpunten gescoord. Nu is het tijd voor de interland break, en daarna staat de uitwedstrijd tegen FC Den Bosch op het programma!