Fan van FC Dordrecht
Nieuws

Dordrecht wint met 2-0 tegen Roda JC

Dordrecht heeft thuis met 2-0 gewonnen van Roda JC.

René Kriwak maakte twee doelpunten voor Dordrecht. Een speler van Roda JC kreeg een rode kaart.

In de 35ste minuut kwam Dordrecht op voorsprong door een doelpunt van Kriwak. Na een overtreding in de 64ste minuut toonde de scheidsrechter geen genade en stuurde hij Sami Ouaissa van Roda JC met rood van het veld. In de 79ste minuut scoorde Kriwak opnieuw tegen zijn tegenstander uit een assist van Jari Schuurman. Hij scoorde en breidde de voorsprong uit voor Dordrecht.

In de laatste vijf wedstrijden heeft Dordrecht er twee gewonnen, twee gelijkgespeeld en één verloren, terwijl Roda JC er één heeft gewonnen, drie gelijkgespeeld en één verloren.

In hun volgende wedstrijd gaat Dordrecht op bezoek bij De Graafshaap op maandag 4 december om 20:00 uur.

Roda JC is op vrijdag 8 december om 20:00 uur de gastheer van Jong PSV.