Fan van FC Dordrecht
Nieuws

Dominante Dordrecht zegeviert over TOP Oss in hitte van het spel

Het duel startte met een kleine vertraging vanwege een defect aan de apparatuur van één van de assistent-scheidsrechters. Dit had echter geen invloed op Dordrecht. Ze begonnen al snel dreigend met Dylan Mbayo, die na een indrukwekkende individuele actie net niet wist te scoren. Ondanks het vele druk zetten, kwam de vroege goal er niet. Uiteindelijk viel het onvermijdelijke doelpunt na een prachtige aanval, waarbij Leo Seydoux de afronder was: 1-0.

Na de pauze was Dordrecht nog steeds oppermachtig over TOP Oss, die het tweede doelpunt na zestig minuten niet wisten te voorkomen. Vanuit een vlotlopende aanval assisteerde Shiloh 't Zand op spectaculaire wijze Mathis Suray die de 2-0 maakte met een laag schot. Dordrecht was de baas van het veld. De vraagt was niet óf Dordrecht zou winnen, maar met hoeveel doelpunten verschil.

Bijna werd het 3-0 via Mbayo, maar hij raakte de lat. Vanuit een onverwachte hoek scoorde TOP de 2-1 via Delano Ladan, die de verre hoek wist te vinden. Desondanks kwam Dordrecht niet meer in problemen. 'T Zand had zelfs nog de pech dat hij een vrije trap op de lat schoot. De 3-1 viel in blessuretijd alsnog, gemaakt door Korede Osundina die simpelweg de bal in het doel tikte.