Fan van FC Dordrecht
Nieuws

Adembenemende zege FC Dordrecht tegen De Graafschap met 2-1

 

In een zinderend voetbaldrama trok FC Dordrecht aan het langste eind in hun clash tegen De Graafschap, zegevierend met een 2-1 overwinning!

De ontmoeting begon vol enthousiasme en de opwinding was voelbaar vanaf de eerste minuut. Ilias Sebaoui scoorde een dramatische openingsgoal, waarbij hij de bal elegant de goal in krulde vanaf 16 meter. Deze goal resulteerde in een vroege 1-0 voorsprong voor FC Dordrecht. Kort daarna volgde een gelijkspel toen Seuntjens een kopbal scoorde, waardoor de stand op 1-1 kwam.

Gedurende de wedstrijd waren er tal van boeiende momenten, waaronder een geweldige kans voor Mbayo die de bal op de paal schoot, en meerdere tactische wisselingen tussen de teams. De doorslaggevende 2-1 voorsprong voor Dordrecht werd opgeëist door Mathis Suray, die het publiek tot waanzin dreef. FC Dordrecht voerde enkele wissels uit die trainer Santoni als tactisch beschreef. Osundina, Segecic en Shein vervangen Kriwak, Mbayo en ‘t Zand.

Het zwakke punt van De Graafschap bleek hun diepgang. Telkens wanneer Dordrecht een lange pass naar voren gaf, resulteerde dit in een 1-op-1 met de keeper, hoewel dit helaas niet tot doelpunten leidde. Uiteindelijk bleef de score 2-1 in een volgepakt M-Scores stadion en de play-offs op de Krommedijk lijken vrijwel zeker!